Cégünk munkaruha anyagokat nem forgalmaz. A tájékoztató az általunk készített ruhák anyagaira vonatkozik.

Ma már a munkaruhákhoz - a felhasználási - és árigény függvényében - széleskörű alapanyag- kínálat áll rendelkezésre. Csak olyan anyagot használunk, melyet az importőr bármikor azonos minőségben és színben be tud hozatni, biztosítva a változatlan utángyártást. Partnereink mindegyike valamelyik minőségbiztosítási rendszerben dolgozik melyek vonatkoznak az általuk forgalmazott anyagokra.

 

Az általunk használt főbb munkaruha anyagok:

 

Az igényelt munkaruhák zömét ma is vevőink a tiszta pamut alapanyagból kérik. Ennek létezik általános használatú, kopásálló , és fokozottan kopásálló változata. A kategóriákon belül is széleskörű a választék, így az igénybevétel és az ár alapján vevőinkkel egyeztetve történik az anyag kiválasztása.

Az utóbbi időben jelentősen kibővült a választékuk és komfortosabbak lettek a kevertszálas munkaruha anyagok. Irántuk folyamatosan nő a kereslet, mivel könnyebben tisztíthatók, kopásállók és kevésbé gyűrődnek.

Ebben a kategóriában kiemelkedő minőséget képviselnek a klopman anyagok .

Alapvetően két változatban készülnek . Az egyik csoport összetétele 65% PE- 35% pamut, ezek az általános célra használt anyagok, a másik csoportba az un. pamutgazdag anyagok tartoznak, melyek összetétele 60% pamut- 40% PE

Mindkét minőségben 210-315 g/m2 grammsúly között széles színválasztékot gyártanak

 

A köpenyek általában kevertszálas anyagból készülnek , a könnyebb mosás és kezelhetőség miatt. Igény esetén tudunk 100% pamut anyagból is szállítani, ez azonban nehezebben beszerezhető ezért külön egyeztetést igényel.

 

A télivédők külső anyaga megegyezik a munkaruhaanyagokkal . Itt használható vízlepergető, esetleg szennytaszító anyag is. Pamutból külső munkákra nem ajánljuk, mert beázhat.

Töltőanyagként steppelt könnyű vliest használunk , amely mosható és melegtartó, bélésként steppelt műselyemet ill. külön igény esetén 100% pamut anyag is választható. .

. Az egész télivédő könnyű kivitelű , 40 C 0 -on mosható.

Fenti anyagokon túl széleskörű választék áll rendelkezésre, akár speciális (saválló, lángálló, antisztatikus) igényekre is.

A felhasználásra kerülő alapanyagot mindig a munkakörülmények ismeretében a vevő igénye alapján ajánljuk.

 

 
Oldal tetejére Webdesign