Társaságunk a kilencvenes évek elején alakult alapvetően munkaruhára szakosodott tevékenységgel. Termékeinkkel az átlagosnál igényesebb vevőkört céloztuk meg, még elfogadható árszinttel.

Cégünk tevékenysége a vevői igény alapján a tervezéstől a gyártás-előkészítésen; az alapanyag- és kellékbeszerzés, a szabászat, az emblémázás (szitanyomás vagy hímzés), a gyártás, valamint az ellenőrzés, csomagolás és a megrendelő címére történő szállítás teljes körű szolgáltatást jelent. Termékeink rendeltetésüknek megfelelően tartósak, esztétikusak és újabb rendelés esetén is az eredeti színben és minőségben újragyárthatók.

Az elvárt minőséget és tartósságot az eddigi működésünk során kialakított stabil partneri hátterünk biztosítja.

Alapanyagként a jó minőségű import tiszta pamut normál és erősített munkaruhaszövettől az exkluzív angol kevertszálas Klopman, illetve a belga víz- és szennytaszító anyagokig széles választékot kínálunk.

A gyártáshoz felhasznált cérnák és kellékek az igénybevétel ismeretében kerülnek beszerzésre, amelyek a színharmónia mellett biztosítják az alapanyagoknál hosszabb élettartamukat.

Ugyancsak az igénybevétel függvénye a gyártási technológia kialakítása és alkalmazása.

Termékeinkre garanciát vállalunk, amely a szokásos felelősségvállaláson túl a tapasztalatokra támaszkodva a termék igény szerinti díjmentes átalakítását is lehetővé teszi a következő szériánál.

A '90-es évek közepétől partnereink részéről egyre inkább igényként jelent meg a teljes körűség az ellátásban. Ezért megkezdtük a munkacipők forgalmazását, majd a kiegészítő ruházat ( munkásingek; pólók; pulóverek; sapkák ) beszerzését , emblémázását.

Ezt követően új termékként az egyéni próba alapján méretre igazított öltönyök, formaruhák, legutóbb pedig a farmer ruházat jelentették a bővülést.

Fentiekben tevékenységünk főbb irányairól tudtunk csak rövid tájékoztatást adni.

További kérdésekkel várjuk megkeresésüket.
 
Oldal tetejére Webdesign